Onze dekzeiloplossingen
op maat gemaakte producten

Technifeutre Technivilt produceert verschillende soorten dekzeilen van PVC voor professionelen uit de industrie. Wij werken op maat en kunnen alle bevestiginssaccesoires meeleveren. Er kunnen ook logo’s op de dekzeilen aangebracht worden, deze worden veelvuldig gevraagd in de chemische, farmaceutische en agronomische industrie.

Dekzeilen voor containers

Wij maken dekzeilen in PVC voor alle types containers, wegtransport, maritiem of trein. 3D-dekzeilen die zeer sterk zijn met eventueel een bedrukking van uw logo en met de mogelijkheid om alle bevestigingssystemen mee te leveren.

Maatwerk

Ons team levert volledig maatwerk af volgens technisch plan, geheel naar uw wens. Wij maken onder andere beschermingshoezen en specifiek materiaal voor productielijnen waar soepele lassen noodzakelijk zijn.

Hoge temperatuursverbindingen en lassen

Wij produceren lassen en verbindingen met materialen die resistent zijn tot temperaturen van boven de 1000°C. Deze producten worden ingezet als dichtingen in verbrandingsovens.

Contact

Voor alle bijkomende inlichtingen of voor het vastleggen van een afspraak aarzel niet om ons nu dadelijk te contacteren! Wij zijn bereikbaar per telefoon of via het contactformulier.